2010-12-30

Victoria Secrets Fashionshow


Vivtorias secrets Fashionshow- som jag nyss tittade på med Mella och Mats, jag förundrades över hur de kunde gå så självklart i dess höööga klackar och alla dessa underbara vingar. Mats undrade - vem är Victoria egentligen och Mella tyckte tjejerna var himla söta. Coola outfits hade de iaf. Här kommer några av min favoriter...


Snyggast vingar hade dock denna donna :)


Victoria's Secret tillverkar och marknadsför damunderkläder, badkläder och nattlinnen. Företaget grundades i USA 1977. Victoria's Secret ägs av Limited Brands.

Victoria's Secret tillverkar såväl traditionella som erotiska underkläder som kan beställas på postorder eller på internet. Ett av de mest populära plaggen är behån Miracle Bra som ger en djup urringning.

Victoria's Secret grundades 1977 i Kalifornien av Roy Raymond som tyckte det var jobbigt att köpa underkläder till frun i underklädesavdelningar. Fem år senare, 1982, sålde Roy Raymond företaget till The Limited. Roys nästa företag som startades slutade i konkurs, vilket gav konsekvenserna att han begick självmord, då han hoppade från Golden Gate-bron i San Francisco år 1993. The Limited höll liv i Victoria's Secret, och varumärket expanderade med tiden i och med att man tog in supermodeller som publicitet för underkläderna. År 1995 startade Victoria's Secret Fashion Show som är en årlig höjdpunkt för många människor, både kvinnor och män. Showen erbjuder fartfylld musik, designade kreationer med olika teman i spektakulära lokaler och har ägt rum i bland annat New York, Cannes, Miami och Los Angeles. Victoria's Secret har även infört den så kallade "Miljon-BH:n", som är en BH som kostar över 1 miljon dollar och som någon lycklig modell får bära på catwalken i Victoria's Secret Fashion Show. BH:n nydesignas varje år. Varför varumärket just heter Victoria's Secret och vad det är för hemlighet Victoria har är ännu okänt.


Så nu vet vi det :)

Imorgon blir det att fira nyår med goda vänner :)


Dagens hitlåt tillägnar jag de tjusiga tjejerna på catwalken:

http://www.youtube.com/watch?v=pa14VNsdSYM


I väntan på det nya året ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar