2009-03-13

Det har varit mycket ett tag nu

Ja så kan det vara ibland alldeles på tok för många järn i elden också grått tråkigt väder ovanpå det. Då blir man trött och orkar inte riktigt med allt man vill eller borde. Har haft sjukt mycket pappersarbete med föreningen med inte så kul det heller.

Men workshopen med Louis Warning gick jättebra, det var himla kul koreografier i ett rasande tempo och alla var nöjda och glada. Verkar som om han kommer tillbaks och skall stanna några månader så vi kommer att få ordentlig intensivträning i LA style.


Alla som orkade ända till slutet av dagen!

Idag har jag gjort världens fynd till Mella köpte en sprillans ny ridhjälm på ÖoB för 195 kr på EKo kostar den 598 kr och normalpris är 799, snacka om idiotbilligt och just den hjälmen hon ville ha med. Tur att jag ringde innan och la undan hennes storlek för när vi kom dit så fanns det inga fler kvar i den storleken på hyllorna.. ibland har man bara ..världens röta (obs!" skånska).

Sen var jag på jakt efter en stor ljusrosa t-shirt att ha och dansa i helst på herravdelningen i storlek XL..men icke sa nicke,,,fanns ingenstans att hitta. Totalt slut överallt. Min vanliga otur när man har sett såna på herravdelningarna heeela vintern.

Å nu kan jag inte ens hitta ngn vettig bild på en ljusrosa T-shirt.. så ni får tänka er en.

Men jag letar vidare.

Så kommer då dagen lilla goa låt:
Hold on: http://www.youtube.com/watch?v=WCQ0LKEZgi0 - grymt bounce i denna. BOKAD!

C YA....

1 kommentar:

  1. Har ni något kul för er i danssalen under påskhelgen? Ska hem till Sölvesborg då, hade varit kul att komma till Dancezone om jag hinner, det var ju ett tag sedan sist!=)kram Sandra

    SvaraRadera