2011-03-30

Who´s BAD!

Livet ...or Be who I am.....

Vad jag hatar/avskyr/tycker väldigt illa om mest av allt på denna jord är ynkliga människor som går bakom ryggen, ljuger och sen inte kan stå för det de har sagt eller gjort utan försöker slingra sig trots att de blivit "tagna på bar gärning" och konfronterade med motsatsen. Då börjar de istället att anklaga motparten för att "missförstå" ännu ett ord som används falskeligen efter som missuppfatta betyder misstolka förstå fel etc. Missuppfatta betyder inte att det som sagt går att tolka på ett annat sätt än hur det sagt och vilka ord som användes när det sades samt med vilket kroppsspråk och minspel det sagda sades.

Det är en jäkla skillnad på att missuppfatta (ett ord som vanligtvis används felaktigt när man inte kan förklara varför man sagt ngt olämpligt som inte kan tolkas på mer än ett sätt) något som dessutom sagts på olika nedvärderade sätt med eftertryck som om det som sades var skrivet i lagen, exakt likadant 4 ggr under en timmes tid dvs att förstå detta 4 ggr sagda påstående eller uppdagade lögnen fel eller att "Få något om bakfoten" - att totalt ha missuppfattat eller fel förstått någonting. Man kan inte MISSUPPFATTA något som sägs 4 ggr, för att hävda sin egenmäktigt intagna överlägsenhet till motparten. Sådär ja nu fick jag det ur mig!! Så säg förfasen inte att JAG har MISSUPPFATTAT det som sades, jag hörde, kände och tog det till mig precis så som det sades och precis så som det var menat, även om tungan ljuger så gör aldrig ögonen eller kroppsspråket det och är det ngt jag är expert på så är det att avläsa människors kroppsspråk eftersom det ingår i mitt arbete som dansare, koreograf och danslärare att LÄSA kroppen.

Låter jag arg idag? Nääähäää? Kan bero på vissa människors bemötande och att jag är innerligt trött på de svaga, avundsjuka, missunnsamma människor i världen vi lever i. De har inget i mitt liv att göra problemet är bara svårt att kunna hantera dem på ett adekvat och professionellt sätt utan att tappa fattningen. Tips angående detta mottages tacksamt.

Ifall du undrar varför någon är osjysst mot dig...

tänk på detta o håll näsan i vädret :)


1. Du är intelligent. Du har en högre utbildning och är kunnig inom ditt område.

2. Du har ett gott självförtroende. Du är nöjd och glad med dig själv och din tillvaro.

3. Du är duktig. Du klarar av dina arbetsuppgifter på egen hand och utan några större problem.

4. Du är ambitiös. Du lägger ner tid på ditt arbete och får beröm för dina insatser.

5. Du har empati. Du bryr dig om andra människor och deras välbefinnande.

6. Du är välomtyckt av andra. Du är trevlig och får din omgivning att må bra.

7. Du är glad. Du har en positiv syn på livet, är tillfreds med dig själv och får andra i din närhet att må bra.

8. Du är kreativ. Du ser möjligeter och inte hinder.

9. Du har värderingar. Du respekterar andra och har integritet.

10. Du vårdar ditt utseende och din kropp. Du respekterar dig själv på in-och utsidan.


Inte undra på att folk kan ha problem med en eller?


Dansen

Herregud vad jag älskar att dansa hur ska detta sluta? Kan ni tänka er jag är way past 40 år och dansar fortfarande som om jag vore 25...undrans när jag ska trötta? visst jag har mina dagar då jag skulle kunna skicka allt vad dans heter till månen men så fort jag är i danslokalen så vips är det borta, vadå sluta dansa...NOT ME! Ibland kan jag bli lite trött på folk som frågar...dansar du fortfarande?...precis som om det skulle vara någon sjukdom som man kan bli botat ifrån, så är det ju nämligen inte dans är ett virus som är högst smittsamt och i många fall kroniskt (dvs man bli aldrig av med det).

Jobbet

Ja gissa vad jaggör?...hahaha...Jo jag tar en välbehövlig (har smitit) paus från pluggandet :) det går framåt men fortfarande en aning segt, trots att jag numera har fått upp min läshastighet/läsförståelse avsevärt, No pain NO gain eller? Kommer inte att vara på mitt jobb förrän v. 15 heller har tenta v. 14 så det kan vara behövligt med koncentrerat pluggande. Idag känner jag mig mer duktig än vanligt i alla fall :)

Så dagens slagdänga får bli: - Michael Jackson - BAD

Who´s BAD?... Hahahahahaha






2 kommentarer:

  1. Härligt att se att du till slut vågade skriva av dej, visst var det skönt...Jag har sagt de innan och jag säger det igen, du är stark...och inte nog med det, du är en fantastisk människa och en underbar vän.
    Jag är glad att jag har dej i mitt liv.
    Kram.

    SvaraRadera