2009-01-03

Olofströmsrevyn


Verkar ju hur galet som helst. Är det kanske han gitarristen i ACDC?

Dagens blogg tillägnas våra ledare Amanda och Elin och våra dansare Lina och Lotta som medverkar i Olofströmsrevyn.

Vi är några stycken från Dancezone som skall upp och kolla på Olofströmsrevyn om några dagar. Anledningen är att två av våra ledare nämligen Amanda och Elin är med i deras danstrupp. De har slitit hela december med detta så vi ser fram emot att få se dem med förväntan och spänning. Vi kanske inte är så insatta i hela Olofströms nöjesliv/vardagsliv men lite hänger man nog med om man har läst lite då och då i lokaltidningarna. Resten får Amanda och Elin förklara för oss icke Olofströmsbor.

Inte nog med att vi har två av våra ledare med i ensemblen utan vi har även två dansare Lina Oelrich och Charlotta Björkman (Lotta) från Annas grupp, även de som dansare. Förutom det är Milena Scecik också med fast som skådis, även hon en f.d. dansare i Dancezone som bl.a. var med och dansade med oss på Ghotia Cup i Göteborg för en del år sedan. Det skall verkligen bli kul och se alla.


Dansarna i Olofströmsrevyn längst fram Lotta och Amanda.


Här är lite länkar för den som vill veta mer

BLT: http://www.blt.se/nyheter/olofstrom/revyganget-leder-vagen(1062716).gm
Sydöstran:http://www.sydostran.se/index.71034---1.html

För övrigt ligger jag fortfarande lite lågt med dansandet för egen del. Jag har ju ännu inte tagit bort stygnen i mitt nyopererade knä än och litar inte riktigt fullt ut på det. På måndag skall stygnen tas och då tänkte jag börja förbereda terminens danser lite smått samt göra färdig min och Lasses Mambo koreografi. Den kommer att bli cool.. lovar.

Ariane

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar