2009-01-15

Dangerous

Idag trodde jag ju att vår bilmekaniker skulle hunnit fixa däcken, men icke vi hade fått en tid imorgon istället. Jaha, tänkte jag men om jag pumpar däcken riktigt innan jag kör till Kristianstad så håller de nog fram och tillbaka. Jag säger bara: DONT TRY THIS AT HOME!! Det gick inte så himla bra nämligen. Innan första avfarten på motorvägen i Kristianstad kändes bilen inte alls bra lite svängig och ostabil. In och pumpa på Volvo tänkte jag och där kunde jag konstatera att all min extraluft som jag hade pumpat i däcken innan i Sölvesborg var borta. Däcket var halvpunkat IGEN! Alltså pumpa lite till och hoppas att det håller. Ilband är man ju en dumdristig super optimist. Jag hann inte köra längre än förbi CSK (centralsjukhuset) förrän däcket kändes obehagligt igen. In på PREEM köpte en däckfixarspray. Expediten skulle hjälpa mig och sa att det skulle hålla hem i alla fall. När han precis hade pumpat i lite skum eller vad det nu är i flaskan, sa det bara pfiioong! Där for hela ventilen iväg längs asfalten som en nyårsraket och all luft bara försvann. Vid det här laget var jag kraftigt försenad till mitt möte kl. 16.00 med, stackars Lasse som stod inne på Sandelins och provad kläder till vår mambo. Jag ringde honom och sa att det tar nog en liten stund till jag måste få däckkillen att byta min ventil.

Det ordnar däckfirman som vi är granne med sa Preemkillen när jag stod och funderade hur i hela friden jag skulle fixa detta. Så jag stegade bort till Däckfirman och efter en stunds väntande kunde jag förklara mitt problem för killen som ägde ägde däckfirman. Ibland har man tur i oturen, sicken tur att jag hade kört in just där. Inga problem sa däckkillen, det fixar jag. Ännu mer tur en trevlig, hjälpsam kille dessutom. Han körde in bilen och på mindre än 10 minuter hade han bytt ut båda ventilerna fram och dessutom balanserat hjulen. Vilken service, det finns trots allt änglar i vår värld. Så alla dagens rosor skänker jag till den vänliga däckkille bredvid Preem macken i Kristianstad vid Maxi.



Väl framme vid Sandelins ca. 25 minuter försenad. Usch jag får allt skärpa mig! Stormade jag in i affären med andan i halsen. Lasse hade redan hittat sina plagg som väldigt väl skulle matcha mina coola Pirrelli klänning. Fast nu saknar vi FÄRG klickar i våra kläder. Men mig hade jag ju också vår hemliga illröda backup skjorta. Lasse skall höra med My (K-bladet) imorgon om vad hon tycker vi skall välja, så vi får väl se.

När vi landat på Kristianstadsbladets redaktion för dagens träning övade vi vår dans avigt och rätt i två timmar. Det enda som just nu återstår är finalen tre slag där vi verkligen måste "fånga ögonblicket" och tajma slagen. Vi skall fundera tills på söndag då nästa träning infaller på vilken galen idé det blir. I Say No More.. hihi

Dagens varning blir då: Kör aldrig bil med däck som läcker! FÖRENAT MED LIVSFARA! (obs! däcken är mindre än ett år gamla vi köpte dem i feb förra året)

Dagens låt måste bli: Dangerous med Michaeal Jackson http://www.youtube.com/watch?v=CojvGctxZ1g&feature=PlayList&p=81381FCB293B6B51&index=14&playnext=2&playnext_from=PL
Det var la allt för idag...ha det.... ja ni vet...GÖTT! Gissa vem som har det?

2 kommentarer:

  1. Ja, tänk om du hade haft Wacko Jacko vid din sida. Nu ska du kasa runt med mig nästa lördag. Vilken utmaning

    SvaraRadera
  2. Hehe...det ska bli kul på lördag. Wacko Jacko har vi inom oss...eller hur?

    SvaraRadera