2009-01-25

WOW sicken kväll!

Norra Skåne skrev - Publiken gillade denna "ovanliga" form av mambo. I grundomgången blev Lasse och Arianne publikens favoriter, men inte juryns. GOT U TONY!

Tack alla goa dansare och annat folk runt omkring (Hasse Åhs, Rickard Herrey, Staffan, Malkom och Myran frisörerna m.fl.) på Shall We Dance igår på YLLAN i Kristianstad. Tack Lasse! och även min och Lasses ivriga fanclub, men tyvärr nådde vi inte så långt som vi/ni kanske hade hoppats. Men jädrans vad kul vi hade, nervöst javisst men någon riktigt tävlingspirit fanns inte riktigt bland oss dansare, vi hade mest kul och var alla glada över varandras framföranden och att få vara med om något sånt här. Jag fick t.o.m. en liten privatlektion i dans av självaste Tony Irving om vad han ansåg att vi hade missat i vår mambo. No hard feelings Tony men vi kunde fått en extrapoäng för vår läckra och showiga icke mambo.. Men! du får i alla fall 3 "påoäng" av mig för din ursöuta kilt. (uttalas på Tony Irving svengelska)


Tony Irving och jag (vilken jädra min jag fick till där)
Rickard Herrey var en riktigt rolig typ, han showade oss igenom hela genrepet och hela showen mycket proffsigt gjort!

Rickard instruerar oss på genrepet

Hela dagen gick åt till alla förberedelser, först fixa frisyrerna, sedan egenträning på dansgolvet, efter det lite middag med några av gänget, tillbaka till Yllan igen för genrepet med Rickard Herrey. Lite vila och mat, då man passade på att finlipa formen. Vänta, vänta och vänta...tills det var dags att byta om till scenkläder och bling bling. Alla var såååå fina.


Lasse får näsan pudrad




Även jag får bli fin för kvällen.
Till vinnarna Karina Isacsson med tangopartnern, säger jag bara. Damn! där låg vi i underläge. Hot! Hot! Hot!... Men publiken älskade verkligen Lasses och min dans..det lever vi länge på.

Middag med Annelie

Å resten av gänget Lasse och Andy

Själv längtar jag nu till mina egna streetdancedansgrupper som startar i veckan. De har varit lite mycket mamboträning, nerver och prestationsångest en tid nu. Dags och landa i verkligheten igen efter all glamour. Många nya vänner fick man ju på köpet, ska bli kul om fluffbabe lyckas fixa en reunion.

Dagens låt blir av naturliga skäl: Lets dance http://www.youtube.com/watch?v=OyVjdQXNs9s


Lite bilder (bildspel) från Shall We Dance finns på Kristianstadbladet: http://www.kristianstadsbladet.se/article/20090124/KRISTIANSTAD/930125630/1338/&/Sparbankschefen-dansade-hem-tangoseger

Slutet gott allting gott...tack alla för en oförglömlig kväll!

4 kommentarer:

  1. Hej Ariane!

    Stort tack för allt stöd under en här resan. Det blev väl lite av det vi sa från första början. Vi ska beröra och roa publiken i första hand, i andra hand försöka bli så duktiga som vi (läs Lasse) kan. Vi gjorde vår grej, det kan inte Tony Irving ta ifrån oss. Och visst hade även han roligt under vår show. Du får bjuda ner honom på en av dina shower och lära honom lite streetdance.
    Det var en riktigt kul kväll.
    Ha det gott, så hörs vi.

    Lasse

    SvaraRadera
  2. Ja jag hade gärna velat se Tony Irving dansa streetdance. Jag tycker du var riktigt duktig som lärde dig allt så snabbt. Sen att jag borde kanske varit lite mer seriös förstod jag inte förrän på genrepet.(man måste vara lite självkritik med) Men som sagt kul var det i alla fall och jag tyckte om formuleringen som de skrev i Norra Skåne om att vi var publikens favoriter i första omgången, men kanske inte juryns. Tack för att allt. Ha fin dag
    Kram Ariane

    SvaraRadera
  3. Jeg og Carola syns at dere var kjempe pena mami!! kos og klem

    SvaraRadera